Prijs elektrische step

werkplaats icon
Eigen werkplaats
kantooruren icon
Open na kantooruren
service icon
Goede service na verkoop

De prijs van een elektrische step kan erg verschillen van model tot model. Veel hangt af van de onderdelen van de step, hoe duurder deze zijn, hoe hoger de prijs van de elektrische step. Het is echter niet zo dat een goedkopere step sowieso slechter is dan een duurdere. Bij My Mobelity vind je een uitgebreid aanbod elektrische steps in verschillende modellen en prijscategorieën.

Advies nodig bij het kopen van een e-step?

Een prijs op maat van jouw elektrische step

Welke elektrische step je het best kan kopen, hangt af van wat je ermee wil doen. Als je van plan bent je step elke dag intensief te gebruiken voor het woon-werkverkeer, is het aangeraden een step aan te kopen die duurder is. De kwalitatieve onderdelen, sterke batterij en het degelijk bereik van zo’n elektrische step met een hogere prijs gaan veel meer rendabel zijn dan een goedkopere step die je snel moet vervangen. In onze winkels in Leuven en Antwerpen kan je de ideale elektrische step kopen voor jouw gebruik. Onze medewerkers leggen jou graag alles uit zodat je een goede aankoop doet. Een leuke bonus: als je een elektrische step koopt bij My Mobelity, zit een eerste onderhoud en korting op slijtageonderdelen mee in de prijs!

Op zoek naar de elektrische step die het best bij jou past?

Elektrische step My MobelityElektrische step My MobelityElektrische step My Mobelity

Contacteer ons voor meer informatie

Wil je graag meer weten over de prijs van je elektrische step? Onze medewerkers geven je meer informatie over de onderdelen van de step die je zou willen kopen en waarom ze de investering waard zijn. Kom langs in één van onze winkels en voer een testritje uit. Wens je voor langere tijd de geneugten van een elektrische step te ontdekken, dan kan je ook elektrische steps huren bij ons. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken!

Zeg hallo in Antwerpen

Zeg hallo in Leuven