Elektrische step huren in Antwerpen

werkplaats icon
Eigen werkplaats
kantooruren icon
Open na kantooruren
service icon
Goede service na verkoop

Bij My Mobelity in hartje Antwerpen kan je een elektrische step huren voor enkele uren of de hele dag. Samen met onze medewerkers kies je het model dat het best bij jou past. Zo kan je snel en veilig de weg op. Een e-step huren betekent dat je op een originele manier Antwerpen kan bezoeken en op korte tijd veel kan zien, ideaal voor een citytrip dus!

Vragen bij het huren van een e-step?

Een elektrische step huren en Antwerpen ontdekken

Een e-step huren houdt in dat je samen met een erkende gids door Antwerpen reist om vergeten parels te ontdekken. Je kan ook een elektrische step huren om Antwerpen op eigen tempo te ontdekken. Een e-step huren in ons filiaal in Antwerpen kan ook om jezelf te overtuigen van de voordelen van zo’n step vooraleer je er één aankoopt. Kies je om een elektrische step te kopen? Dan kan je onze medewerkers vragen om samen met jou naar het beste model te zoeken. Ze helpen je graag verder. Ook om te e-steppen in Leuven kan je bij ons terecht! In ons filiaal in Leuven kan je een afspraak maken om een elektrische step te huren om de stad te ontdekken. Onze elektrische steps zijn van de beste merken, zoals Dualtron, en bestaan dus uit kwalitatieve onderdelen. Ze worden regelmatig nagekeken en krijgen een onderhoud in onze eigen werkplaats. Ze zijn dan ook steeds in topconditie. Een e-step huren om Antwerpen te ontdekken is dus gegarandeerd een geslaagde activiteit!

Wil je als toerist de stad ontdekken op een originele, ecologische en leuke manier?

 Elektrische step verhuur My Mobelity 

Maak snel een afspraak en bezoek heel Antwerpen

Een e-step huren bij My Mobelity in Antwerpen is een leuke activiteit voor een gezinsuitstap, een trip met vrienden of als teambuildingactiviteit. Neem snel contact met ons op om jouw elektrische steps te reserveren en geniet van de vrijheid. Je kan ook altijd een e-mail sturen via [email protected] of bellen naar 03/325 70 99.

Zeg hallo in Antwerpen

Zeg hallo in Leuven