Over ons

Wij zijn ervan overtuigd dat stadsmobiliteit aan het begin van een revolutie staat. Het beleid in verschillende grote agglomeraties in de wereld dwingt gebruikers om het gebruik van verbrandingsmotoren op te geven en over te schakelen op milieuvriendelijke transportmiddelen.

Bij My Mobelity, de eerste winkel gespecialiseerd in elektrische steps in Antwerpen en Leuven, bieden we jou milieuvriendelijke, praktische en draagbare mobiliteitsoplossingen aan. Reeds zeer populair in verschillende grote steden in de wereld, zoals Los Angeles, San Fransisco, Brussel, Parijs … verplaats je snel, zonder CO2-uitstoot, vermijd files, zonder enige inspanning.
 
 
Iedereen heeft met een fiets leren rijden, iedereen kan met een step rijden! Stabiel, handig, glij je overal tussendoor in de stad. Makkelijk te leren door iedereen, ongeacht je leeftijd.
Omdat deze e-steps zo makkelijk draagbaar zijn, zijn ze de ideale aanvulling op je andere vervoersmiddelen: tram, trein, bus, in de koffer van je wagen … Je moet enkel het model kiezen dat het best aansluit bij jouw behoeftes, met de hulp van Maxime, jouw specialist.

Niet te verwarren met een kinderstep, zijn de e-steps van My Mobelity bedoeld als volwaardig transportmiddel voor volwassenen.