Elektrische step van Ninebot in Leuven

werkplaats icon
Eigen werkplaats
kantooruren icon
Open na kantooruren
service icon
Goede service na verkoop

My Mobelity garandeert zijn klanten de beste merken van de hoogste kwaliteit, zoals bijvoorbeeld een elektrische step van Ninebot, die je kan kopen in onze winkel in Leuven. Ninebot-modellen zijn zeer gegeerd door hun hoge kwaliteit en goede prijs-kwaliteitverhouding.

Advies nodig bij het kopen van een e-step?

Test een elektrische step van het kwalitatieve merk Ninebot in Leuven

Bij My Mobelity in Leuven hebben we steeds een voorraad Ninebot-elektrische steps liggen die je ook kan uittesten. Ninebot biedt een elektrische step aan voor elk budget en wij proberen ook steeds een exemplaar van elke step aanwezig te hebben in onze winkel in Leuven. Hoe hoger de prijs van de elektrische step, hoe meer kwalitatief de onderdelen zijn en hoe verder je ermee kan rijden. Een duurdere step is echter niet per se beter voor jou! Een elektrische step kopen is een investering die een professionele uitleg verdient. Onze medewerkers gaan dan ook graag samen met jou op zoek naar jouw ideale step. Een elektrische step van Ninebot aankopen bij My Mobelity in Leuven staat gelijk aan een persoonlijke service, een gratis eerste onderhoud na 200 km en een verkooppunt met eigen herstellingswerkplaats.

Op zoek naar de elektrische step die het best bij jou past?

Elektrische step My MobelityElektrische step My MobelityElektrische step My Mobelity

Breng een bezoek aan onze winkel en ontdek het gemak van de elektrische step

Bij het kiezen van de elektrische step die het best bij jou past, kan je telkens een korte testrit uitvoeren. Je kan in onze winkel in Leuven echter ook een elektrische step van Ninebot huren om langere tijd te testen of hij geschikt is voor jou. Contacteer ons bij vragen door te bellen naar 016/25 84 80, het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Zeg hallo in Antwerpen

Zeg hallo in Leuven