Onderhoud van je elektrische step

werkplaats icon
Eigen werkplaats
kantooruren icon
Open na kantooruren
service icon
Goede service na verkoop

Voor je eigen veiligheid en die van andere weggebruikers is het belangrijk dat het onderhoud van je elektrische step in orde is. Daarom biedt My Mobelity een gratis onderhoud van je elektrische step aan na de eerste 200 km als de step in één van onze winkels of via de webshop is gekocht. Wees alert en zorg voor een veilige elektrische step!

Advies nodig voor het onderhoud van een e-step?

Onderhoud je elektrische step correct dankzij onze service

Het is belangrijk om je elektrische step regelmatig te onderhouden. Daarom hebben wij een eigen herstellingswerkplaats aan onze winkels in Antwerpen en Leuven waardoor wij je snel kunnen verder helpen. Bij My Mobelity gebruiken we enkel hoogwaardige onderdelen om jouw elektrische step te repareren. Je kan deze ook zelf bestellen en zelf installeren maar dit doen we ook graag voor jou. Als je bijvoorbeeld een nieuwe batterij nodig hebt voor je elektrische step, kan je die bij ons aankopen en laten installeren. Een elektrische step bij My Mobelity kopen, betekent niet enkel een verhoogde mobiliteit. Naast dat gratis eerste onderhoud voor je elektrische step krijg je namelijk ook korting op slijtageonderdelen. Een e-step kopen in onze winkel heeft dus veel voordelen!

Op zoek naar de elektrische step die het best bij jou past?

Elektrische step My MobelityElektrische step My MobelityElektrische step My Mobelity

Maak snel een afspraak

Voor een vlotte service vragen wij dat je op voorhand een afspraak voor het onderhoud van je elektrische step in te plannen. Zo kunnen wij garanderen dat je zo snel mogelijk weer op de baan kan! Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar [email protected] voor een afspraak in Antwerpen. Om een afspraak in Leuven te maken, stuur je een e-mail naar [email protected]. Voor dringende reparaties kan je ook rechtstreeks langskomen in één van onze winkels!

Zeg hallo in Antwerpen

Zeg hallo in Leuven