Elektrische step met nood aan reparatie in Antwerpen en Leuven

werkplaats icon
Eigen werkplaats
kantooruren icon
Open na kantooruren
service icon
Goede service na verkoop

Heeft je elektrische step een reparatie nodig in Antwerpen of Leuven? Dan kan je binnenspringen in één van de winkels van My Mobelity! Onze medewerkers herstellen je e-step zo snel als mogelijk is. My Mobelity is gespecialiseerd in alles rond de e-step, zoals het verhuren, verkopen en ook herstellen. Herstellingen van je elektrische step in Antwerpen en Leuven laat je voordelig bij ons uitvoeren.

Advies nodig bij het kopen van een e-step?

Snelle reparatie van je elektrische step in Antwerpen en Leuven

Voor alle herstellingen aan je elektrische step kan je terecht in onze winkels in Antwerpen en Leuven. Wij hebben namelijk aan elke winkel een eigen herstellingswerkplaats. Daarnaast hebben wij steeds een grote voorraad onderdelen liggen waardoor wij snel je e-step kunnen herstellen. De reparatie van je elektrische step in Antwerpen en Leuven verloopt bij My Mobelity vakkundig en snel dankzij onze expertise. Als er iets mis is met de batterij van je elektrische step, dan kunnen wij ook daar de herstellingen voor uitvoeren in onze werkplaatsen in Antwerpen en Leuven. Bij het kopen van je elektrische step in één van onze winkels zit trouwens een eerste onderhoud en korting op slijtageonderdelen mee in de prijs!

Op zoek naar de elektrische step die het best bij jou past?

Elektrische step My MobelityElektrische step My MobelityElektrische step My Mobelity

Je e-step herstellen met persoonlijke service

Een persoonlijke service is voor ons zeer belangrijk. Daarom kan je steeds al je vragen over de reparatie van je elektrische step kwijt aan onze medewerkers in Leuven en Antwerpen. Zij zullen je met plezier meer informatie geven over de specificaties van de onderdelen die ze zullen gebruiken om jouw e-step te herstellen. My Mobelity heeft een breed aanbod aan merken in de winkels liggen, zoals het kwalitatieve Ninebot en het prestigieuze Dualtron. Dankzij dit brede aanbod kunnen wij ook onderdelen en accessoires aanbieden in verschillende prijscategorieën. Herstellingen aan je elektrische step hoeven dus niet extreem duur te zijn bij My Mobelity in Antwerpen en Leuven.

Maak een afspraak voor de reparatie van jouw elektrische step in Antwerpen of Leuven

Herstellingen van een elektrische step is voor de medewerkers van My Mobelity dagelijkse kost in onze winkels in Leuven en Antwerpen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Zo ben je zeker dat het herstellen van je e-step vlot verloopt en je snel weer door de straten kan reizen. Bel naar 016/25 84 80 voor een reparatie in Leuven en naar 03/325 70 99 om je e-step te laten herstellen in Antwerpen.

Zeg hallo in Antwerpen

Zeg hallo in Leuven