Batterij voor je elektrische step

werkplaats icon
Eigen werkplaats
kantooruren icon
Open na kantooruren
service icon
Goede service na verkoop

Is de batterij van je elektrische step aan vervanging toe? Bij My Mobelity vind je een verscheiden aanbod aan batterijen. Wij gaan samen met jou op zoek naar de batterij die bij jouw model past. Het is namelijk niet omdat de batterij het heeft opgegeven, dat je per se een nieuwe elektrische step nodig hebt.

Advies nodig bij het kopen van onderdelen voor een e-step?

Snel een batterij voor je elektrische step kopen

Alle onderdelen voor e-steps die je in onze winkels kan vinden, zijn van de beste kwaliteit. Een nieuw onderdeel zal dus zeker lang meegaan. Wij garanderen daarnaast een snelle en persoonlijke service. Dankzij onze grote voorraad kan je vaak de batterij voor je elektrische step dezelfde dag nog laten installeren in onze herstellingswerkplaats in onze winkels in Antwerpen en Leuven. Bij de eerste nieuwe batterij voor je elektrische step geven wij 10 % korting indien de step werd aangekocht bij My Mobelity. Een elektrische step kopen bij My Mobelity brengt dus veel meer voordelen dan alleen verhoogde mobiliteit met zich mee. Je kan ook een snellader kopen voor de batterij van je elektrische step om de laadtijd van je step te verkorten. Dat is goed voor het milieu en je portemonnee!

Op zoek naar onderdelen voor jouw elektrische step?

 Elektrische step batterij My Mobelity 

Kom langs om je elektrische step te laten herstellen

In onze werkplaatsen in Leuven en Antwerpen kan je je elektrische step laten nakijken en repareren. We installeren de nieuwe batterij voor je elektrische step meteen zodat jij snel weer mobiel bent. Ook bij andere problemen proberen wij deze zo snel mogelijk op te lossen. Kom langs in één van onze winkels of maak een afspraak via ons contactformulier.

Zeg hallo in Antwerpen

Zeg hallo in Leuven