Onderdelen voor je e-step in Leuven

werkplaats icon
Eigen werkplaats
kantooruren icon
Open na kantooruren
service icon
Goede service na verkoop

Ben je op zoek naar een kwalitatieve e-step en onderdelen in Leuven? Dan kan je terecht in de winkel van My Mobelity in Leuven. Wij hebben een verscheiden aanbod onderdelen voor jouw elektrische step. Onze medewerkers helpen jou graag bij het zoeken van de juiste onderdelen voor jouw model. Zo kan je er zeker van zijn dat je snel en veilig weer met je elektrische step kan rijden.

Advies nodig bij het kopen van onderdelen voor een e-step?

Onderdelen en accessoires voor je e-step kopen in Leuven

Bij My Mobelity kan je naast elektrische steps ook alle mogelijke onderdelen ervan kopen. Als er iets mis is met je e-step, dan kan je je step laten herstellen in onze werkplaats in Leuven of de onderdelen zelf kopen. Zo hebben we onderdelen voor jouw e-step van Dualtron, Xiaomi en Ninebot. Ook voor het onderhoud van je elektrische step kan je bij ons terecht. Wij doen niet enkel het onderhoud en herstellingen van e-steps die bij ons zijn aangekocht, maar hebben ook een breed aanbod aan onderdelen voor je e-step van andere merken in ons atelier in Leuven. Kortom, bij My Mobelity kom je terecht bij een gespecialiseerde verdeler van elektrische steps met de juiste kennis en ervaring.

Op zoek naar de juiste onderdelen voor jouw elektrische step?

Elektrische step onderdeel My MobelityElektrische step onderdeel My MobelityElektrische step onderdeel My Mobelity

Koop kwaliteit en verleng de levensduur van je e-step

Kom gerust langs met al je problemen in verband met e-steppen in Leuven. Wij lossen het probleem zo snel mogelijk voor je op! Dankzij onze grote voorraad onderdelen in onze werkplaats in Leuven, kunnen we ervoor zorgen dat je e-step snel terug in orde is en dat jij terug mobiel bent. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 016/25 84 80 of stuur een e-mail naar [email protected] om een afspraak te maken.

Zeg hallo in Antwerpen

Zeg hallo in Leuven