E-steppen door Leuven

werkplaats icon
Eigen werkplaats
kantooruren icon
Open na kantooruren
service icon
Goede service na verkoop

Een originele manier om een stad te ontdekken is door te e-steppen, zoals nu in Leuven kan. Bij My Mobelity (her)ontdek je Leuven op een originele en ecologische manier door e-steps te huren voor je groep. Onze medewerkers geven je enkele tips mee voor onmisbare bezienswaardigheden en gezellige eetadresjes. Vervolgens ga je zelf op ontdekking, plezier gegarandeerd!

Vragen bij het huren van een e-step?

E-steppen en Leuven ontdekken

Je ziet ze steeds vaker opduiken in het straatbeeld, de elektrische steps. Als je eens wil beleven hoe gemakkelijk zo’n e-step is in gebruik, dan kan je voor je volgende stadsuitstap afzakken naar Leuven. Huur bij ons exclusief het nieuwste model en ontdek hoe leuk e-steppen door Leuven kan zijn. E-steps huren om een stad te ontdekken is leuk als teambuildingactiviteit, maar ook als gezinsuitstap of vriendenuitje. E-steppen door de straten van Leuven is een activiteit die geschikt is voor (bijna) elke leeftijd! Ben je na een uitstap overtuigd van het gemak van een e-step, dan kan je meteen een elektrische step kopen in onze winkel!

Wil je als toerist de stad ontdekken op een originele, ecologische en leuke manier?

 Elektrische step verhuur My Mobelity 

Veilig e-steppen met een kwaliteitsvolle elektrische step

De elektrische steps van My Mobelity in Leuven gebruiken, wil zeggen dat je veilig zal e-steppen doorheen de stad. Wij zijn gespecialiseerd verdeler en verhuurder van elektrische steps en kennen alles van het vak. Onze steps zijn van de beste merken, zoals Ninebot en Dualtron. Daarnaast onderhouden wij onze elektrische steps zelf in onze eigen werkplaats. Je kan er dus zeker van zijn dat alles in orde is met de steps. Onze herstellingen doen we enkel met de beste e-steponderdelen, die we ook verkopen in onze winkel.

Contacteer ons voor jouw volgende groepsuitstap

Heb je zin gekregen om doorheen het prachtige Leuven te e-steppen? Contacteer ons dan om een afspraak te maken. Bel ons op 016/25 84 80 of stuur een e-mail naar [email protected] om zeker te zijn dat je kan e-steppen op de dag van jouw keuze. Wij helpen je graag met alle details!

Zeg hallo in Antwerpen

Zeg hallo in Leuven