Elektrische step kopen in Antwerpen of Leuven

werkplaats icon
Eigen werkplaats
kantooruren icon
Open na kantooruren
service icon
Goede service na verkoop

Bij My Mobelity kan je makkelijk en snel de perfecte elektrische step kopen. Wij hebben een verscheiden aanbod aan elektrische steps in onze winkels en op de webshop. Een elektrische step is de ideale manier om in steden zoals Leuven en Antwerpen snel op je eindbestemming te geraken. Bij My Mobelity helpen we je graag met het kiezen van de geschikte elektrische step waarmee je veilig door Antwerpen en Leuven kan reizen.

Advies nodig bij het kopen van een e-step?

De juiste elektrische step kopen

De prijs van een elektrische step ligt soms hoog maar de investering zal je wel veel baat brengen. Het is echter belangrijk dat je de step koopt die bij jou past. Je kan alvast lezen waar je op moet letten bij het kiezen van een elektrische step maar je komt het best langs in onze winkel in Antwerpen of Leuven. Onze winkels zijn vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Wij hebben steeds een voorraad liggen van elektrische steps die je kan kopen in onze winkels. Onze medewerkers helpen jou bij het kiezen van de perfecte elektrische step en laten je een testrit uitvoeren. Zo weet je honderd procent zeker of de elektrische step die je wil kopen aan je wensen voldoet.

Op zoek naar de elektrische step die het best bij jou past?

Elektrische step My MobelityElektrische step My MobelityElektrische step My Mobelity

Goede service na verkoop

Naast elektrische steps verkopen wij ook alle onderdelen voor jouw e-step in onze winkels. Je kan accessoires kopen om jouw elektrische step meer eigen te maken of om kapotte onderdelen te vervangen. Uw elektrische step snel laten repareren in Leuven of Antwerpen kan in onze werkplaats. Een elektrische step bij My Mobelity kopen, betekent vooral een goede service. Zowel tijdens als na de verkoop staan wij garant voor een persoonlijke service. Een elektrische step kopen in onze winkel in Antwerpen of Leuven heeft veel voordelen voor jou, waaronder een gratis eerste onderhoud van je e-step na 200 km!

Kom langs in onze winkels

Bij My Mobelity kan je altijd binnenspringen in onze winkels in Leuven en Antwerpen om jouw elektrische step te kopen. Ook om elektrische steps te huren voor de dag kan je terecht in onze winkels. Je kan ons ook contacteren via ons contactformulier om een afspraak te maken. Heb je een dringende vraag, dan kan je ook altijd bellen op 03/325 70 99.

Zeg hallo in Antwerpen

Zeg hallo in Leuven