Elektrische step van Dualtron in Antwerpen

werkplaats icon
Eigen werkplaats
kantooruren icon
Open na kantooruren
service icon
Goede service na verkoop

Ben je op zoek naar een elektrische step van het kwalitatieve Dualtron in Antwerpen? Kom dan zeker eens langs bij My Mobelity. Op slechts enkele minuten wandelen van de Meir ben je snel bij ons. In een stadsomgeving geraak je makkelijk op je eindbestemming met een elektrische step onder je voeten.

Advies nodig bij het kopen van een e-step?

Een elektrische step en onderdelen van Dualtron kopen in Antwerpen

In onze vestiging in Antwerpen kan je elektrische steppen kopen van onder andere het merk Dualtron. Onze medewerkers leggen je de specificaties van elk model uit en gaan samen met jou op zoek naar jouw ideale e-step. Daarnaast verkopen wij ook onderdelen voor je e-step van Dualtron in onze winkel in Antwerpen en in de online webstore. Als er een probleem is met je elektrische step, dan kunnen wij je e-step herstellen in onze eigen herstellingswerkplaats. Wij hebben steeds een uitgebreide voorraad van onderdelen van alle merken, waaronder Dualtron, binnen in onze winkel in Antwerpen. Ook voor het onderhoud van je elektrische step kan je terecht in onze winkels.

Op zoek naar de elektrische step die het best bij jou past?

Elektrische step My MobelityElektrische step My MobelityElektrische step My Mobelity

Kom langs in onze winkel

Je kan in onze winkel en webstore vind je een uitgebreid aanbod aan elektrische steps en onderdelen van het merk Dualtron. Heb je vragen over ons aanbod na het bekijken van onze webstore? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier, bel naar 03/325 70 99 of stuur een e-mail naar [email protected].

Zeg hallo in Antwerpen

Zeg hallo in Leuven