Ninebot F40E

Ninebot Ninebot
€649,00
Uitverkocht
  • Oktober 2021
Oktober 2021

HET ESSENTILE ELEMENT OM UW DAGELIJKSE BEWEGINGEN TE VERBETEREN!


De Ninebot F40E elektrische step komt eraan! De F-serie wordt geleverd met brede 10-inch tubeless banden die je zowel comfort als een soepele rit geven. Met een autonomie tot 40 km (we schatten liever 20-25 km in reële gebruiksomstandigheden), zullen deze producten uw nieuwe manier zijn om u te verplaatsen met een snelheid tot 25 km/u.

Verlicht uw reis veilig

Om de veiligheid van alle gebruikers te garanderen, zijn alle modellen uitgerust met LED-verlichting voor, naast achter- en remlichten. Met de ingebouwde 2.1W koplamp zie je op elk moment van de dag duidelijk je weg.

Naast de lichten zijn alle modellen uitgerust met E-MARK gecertificeerde reflectoren aan de voor-, zijkanten en achterkant van de step, zodat u gemakkelijk uw weg kunt vinden bij weinig licht en bij winderige omstandigheden om door anderen gezien te worden.


Veiligheid en comfort dankzij brede banden

De Segway Ninebot F40E is uitgerust met brede 10-inch tubeless banden voor een comfortabele en soepele rit. De polymeervoering en de draad, die de slijtage van de banden verminderen, zorgen voor stabiliteit en de beste duurzaamheid.

Op de wielen vindt u ook de twee onafhankelijke remmen die worden bediend door de hendel. Op het voorwiel vinden we een elektronisch antiblokkeersysteem (E-ABS); en op het achterwiel een schijfrem. De combinatie van deze remmen geeft u zowel meer stabiliteit als veiligheid tijdens uw dagelijkse ritten.

 

Een prachtig full LED scherm met meerdere opties

De Ninebot F40E wordt geleverd met een LED-kleurendisplay met een bedieningsknop waarmee u eenvoudig uw scooter aan/uit kunt zetten, de koplamp aan/uit kunt zetten en kunt schakelen tussen de volgende rijmodi:

• Energiebesparende modus (ECO): met een snelheid tot 15 km/u zorgt deze modus ervoor dat de batterij langer meegaat, waardoor u een groter bereik heeft

• Standaardmodus (D): deze modus is de perfecte combinatie van snelheid en bereik

• Sportmodus (S): deze modus is sneller en heeft een dynamischer rijgedrag

• Tot slot loopmodus: met een snelheid tot 5 km/u kunt u in deze modus uw scooter gemakkelijk naast u duwen tijdens het lopen

Beweeg op alle terreinen

Met voorwielaandrijving en progressieve motoraandrijving, zoals te zien is aan het vermogen van de NineBot KickScooters, kun je op alle soorten terrein rijden:

F40E: met een uitgangsvermogen van 350 W kan de klimhoek oplopen tot 20%

 


Sterk en gemakkelijk te dragen chassis

De F-serie heeft een frame met dubbele buis dat een driehoek vormt, waardoor een sterke en stabiele structuur voor de scooters ontstaat. Dit solide frame kan een laadvermogen tot 100 kg dragen.

Het heeft een 2-traps inklapmechanisme dat met één hand kan worden bediend. Het opbergen en vervoeren van uw scooter is gemakkelijk gemaakt met het gemakkelijke en veilige vergrendel-/ontgrendelingssysteem.

Slim batterijbeheersysteem (BMS)

De D-Serie is uitgerust met een accu met energieterugwinningssysteem die ervoor zorgt dat er tijdens de reis geen energie verloren gaat en die de prestaties van de accu nauwlettend in de gaten houdt.

Het opladen van de verschillende scooters is eenvoudig dankzij de gemakkelijke toegang tot de oplaadpoort op hun treeplank.

Aan verlanglijst toevoegen

Technische gegevens

Batterij
LI-ION 36V 10.2Ah
Bereik
25-35 Km
Motor
350W
Snelheid
25km/h
Gewicht
16.3kg
Vering
Geen
Maximum belasting
100Kg
Type rem
Schijfrem achteraan + elektrsiche remmen vooraan
Type banden
10" tubeless band
Hellingen tot
20%
Lader
41V 1.7A
Laadtijd
6 Uur
Kinetic Energy Recovery System
Ja
Ledverlichting
Neen
Cruise control
Nee
Afmetingen
1160 x 1143 x 480 mm / 495 x 1143 x 480 mm
Bluetooth App
Ja
Optie snellader
Nee
2
jaar garantie op de step
1
jaar garantie op de batterij
50KM
eerste onderhoud gratis na 200km
10%
korting op slijtageonderdelen na aankoop
10%
korting op vervangbatterij