Speedtrott XM350 36V 7.8Ah

Speedtrott Speedtrott
€599,00
  • Op voorraad
  • 2 - 5 werkdagen

EFFICINTIE, EENVOUD & WATERDICHTHEID

Uitgerust met een achtermotor van 350W, kunt u zich vrij bewegen met een snelheid van 25 km/u, zelfs op hellingen tot 15%. Met zijn duimgashendel wint u aan rijcomfort en wendbaarheid dankzij het smalle en verfijnde stuur. Je aandacht zal voornamelijk gericht zijn op het scherm waaruit dit stuur bestaat, het zal klassieke informatie weergeven zoals snelheid, rijmodus en de batterijniveau-indicator.

VOLLEDIG HERONTWIKKELDE INTELLIGENTIE

Naast Bluetooth-connectiviteit waardoor bepaalde accessoires kunnen worden toegevoegd, is de XM-350 elektrische step uitgerust met een gyroscopisch systeem waarmee u uw richtingsveranderingen kunt communiceren door de elektrische step te kantelen. Deze buitengewoon slimme richtingaanwijzers vergroten uw zichtbaarheid voor andere weggebruikers.

 

GEOPTIMALISEERDE RUIMTE

Deze estep heeft alles om iedereen te verleiden die in de stad reist of zich dagelijks verplaatst met verschillende vervoersmiddelen (treinen, bussen, auto enz.). De grootte is bijzonder geoptimaliseerd dankzij de vergrendeling van het handvat zodra de XM-350 elektrische step is opgevouwen. Lichtgewicht en gemakkelijk met één arm te dragen, zelfs de trap op naar de 4e verdieping is dragen kinderspel.

 

EEN BEPALENDE BATTERIJKEUZE

De autonomie wordt geschat op 30 kilometer. Dagelijkse ritten zijn gemiddeld tussen de 3 en 5 kilometer, waardoor u de hele week dagelijks kunt rijden met 1 of 2 oplaadbeurten op uw tegoed. Naast de besparingen die verband houden met het gebruik van elektriciteit, afhankelijk van diesel of benzine, zult u zich realiseren hoeveel de kwaliteit van de fabricage u zal verlossen van vervelend of buitensporig onderhoud. Deze elektrische scooter is gemaakt om kilometers te slikken zonder dat je een elektrotechnicus hoeft te zijn om te controleren of alles goed gaat. U kunt op dezelfde manier als uw elektrische scooter rekenen op de garantie van 24 maanden op de accu.*

 


ALLE WEERBESTENDIG

Het weer kan soms grillig zijn, je vertrekt 's ochtends met een heerlijk zonnetje, maar 's avonds nodigt de regen zich uit om je te vergezellen tijdens de reis. Als je meestal de neiging hebt om krijgslisten te gebruiken om je elektrische scooter uit te rusten tegen de regen, zal het hier nutteloos zijn. Het is ontworpen om de regen, motregen of vochtigheid van winterweer te trotseren dankzij de IP65-certificering.

Aan verlanglijst toevoegen

Technische gegevens

Batterij
36V 7.8Ah
Bereik
25km
Motor
350W
Snelheid
25km/h
Gewicht
15.5kg
Vering
Voor
Maximum belasting
100kg
Type rem
Voor Trommelrem
Type banden
Tubeless
Hellingen tot
15%
Lader
42V 1.5A
Laadtijd
6 uur
Kinetic Energy Recovery System
Ja
Ledverlichting
Ja
Cruise control
/
Afmetingen
1124 x 1180 x 440mm / 1124 x 470 x 440mm
Bluetooth App
Ja
Optie snellader
/
2
jaar garantie op de step
1
jaar garantie op de batterij
50KM
eerste onderhoud gratis na 200km
10%
korting op slijtageonderdelen na aankoop
10%
korting op vervangbatterij