Egret Pro 48V 17.5Ah

Egret Egret
€1.199,001.499
  • Op voorraad
  • 1 - 3 Dagen

Uw metgezel voor de stad

De Egret Pro elektrische step is de opvolger van de Egret-TEN V4. Het combineert toonaangevende prestaties, een indrukwekkend bereik en een goed uiterlijk om een ​​hoogwaardige, legale scooter te creëren. Uw ideale metgezel voor woon-werkverkeer of zelfs voor recreatief gebruik.

 

80 kilometer autonomie

Met hoogwaardige Samsung cellen uit de krachtige 48 volt 17,5 Ah accu overtreft de Egret Pro zijn concurrentie ver. Celspanning en temperatuur worden continu bewaakt door het batterijbeheersysteem.

  • Biedt 25% meer koppel dan TEN V4
  • Biedt bijna 50% meer batterijprestaties dan de Egret TEN V4

 

 

Het rijplezier ligt in jouw handen

Stap in, trap het gaspedaal in en ga. Houd alles onder controle. Het ergonomisch ontworpen stuur is in hoogte verstelbaar, zodat zelfs mensen boven de twee meter comfortabel kunnen rijden. De kabelgeleiding is verborgen in de balhoofdbuis en het grote LED-kleurendisplay toont duidelijk alle benodigde informatie.


Weinig slip, veel remkracht

Hydraulische schijfremmen grijpen snel, veilig en gelijkmatig. Ze zijn voor en achter gemonteerd met een diameter van 120 millimeter en geven je volledige controle bij elke remmanoeuvre.

 

 

Ongehinderd rijplezier

De Egret Pro is uitgerust met 10'' luchtbanden die betrouwbare bescherming bieden tegen lekrijden. Ze zorgen ervoor dat uw energieke e-scooter ook op nat wegdek geen grip verliest. Geniet met volle teugen van de soepele rijervaring.

 

Speel op veilig wanneer u stilstaat

Het gepatenteerde frame-geïntegreerde vergrendelingsmechanisme zorgt ervoor dat de Egret Pro blijft waar je hem achterlaat. Activeer het PIN-slot via de app of bevestig het eenvoudig en veilig met de apart verkrijgbare Egret mate by tex-lock.

 

Altijd een blik vooruit

De gecertificeerde LED-koplamp met een helderheid van 40 lux en het verlichte opschrift Egret trekt de aandacht van het verkeer. Het zorgt ervoor dat je ook in het donker kunt zien en gezien worden.

Het gepatenteerde LED-achterlicht met remlichtfunctie en centraal geïntegreerde kentekenplaat maakt indruk tijdens het rijden. Blijf veilig in het zicht en signaleer je volgers dat je remt.

 

Aan verlanglijst toevoegen

Technische gegevens

Batterij
Samsung 48V 17.5Ah
Bereik
Tot 80 km in 1ste modus / 50 km in 3de modus
Motor
500W / 950W Peak
Snelheid
25km/h
Gewicht
22.5kg
Vering
Nee
Maximum belasting
120kg
Type rem
Hydraulische schijfrem vooraan + achteraan
Type banden
CST 10" lucht
Hellingen tot
30%
Lader
54V 3A
Laadtijd
4.5 uur
Kinetic Energy Recovery System
Ja
Ledverlichting
Ja
Cruise control
Nee
Afmetingen
1,17 m x 0,62 m x 1,08 1,31 m
Bluetooth App
Ja
Optie snellader
Nee
2
jaar garantie op de step
1
jaar garantie op de batterij
50KM
eerste onderhoud gratis na 200km
10%
korting op slijtageonderdelen na aankoop
10%
korting op vervangbatterij