Sharkset RS1 48V 20.8Ah

Sharkset Sharkset
€1.589,00
  • Op voorraad
  • 2 - 5 werkdagen

PRESTATIE

De elektrische step SHARKSET RS1 is uitgerust met twee borstelloze gelijkstroommotoren van de nieuwste generatie, die elk 1400 W (piek) of 2800 W in totaal bieden! Alles wordt aangestuurd door twee 25A sinusregelaars. Dankzij het aanzienlijke koppel kunt u in absolute stiltehellingen tot 20° (37%) beklimmen.

De acceleraties van de SHARKSET RS1 48V zijn indrukwekkend en kunnen zelfs wedijveren met veel 60V elektrische step! De SHARKSET RS1 is zeker een van de krachtigste 48V op de markt. U zult verrast zijn door zijn dynamiek, zijn sportiviteit, zijn uitstekende rijgedrag en zijn voorbeeldige remprestaties. Je gelooft ons niet... probeer het en vorm je eigen mening.


BATTERIJ

De SHARKSET RS1 e-step is uitgerust met een 48V-20,8Ah-batterij die bestaat uit kwaliteitscellen. Het bijzondere van deze batterij is dat deze in een waterdichte aluminium doos in het dek is geplaatst om hem tegen schokken te beschermen en volledig waterdicht te maken. Deze afscherming dient tevens als firewall bij batterijschade; uniek en ultraveilig. Veiligheid is een punt waar bij deze scooter veel rekening mee wordt gehouden.


AUTONOMIE

De actieradius van de SHARKSET RS1 bedraagt ​​ongeveer 70 km in de ‘eco’- en ‘single engine’-modus. De autonomie is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het gewicht aan boord, hellingen, wegomstandigheden, wind, temperatuur, zorgvuldig opgepompte banden, batterijlading, enz. Houd er rekening mee dat het mogelijk is om via het display verschillende rijmodi te kiezen: "enkelmotorig" of "twin-engine" en drie submodi: "Eco", "normaal" of "sport", afhankelijk van het gebruik. De SHARKSET RS1 wordt geleverd met een 54,6V-2A-oplader. Volledig opladen duurt 11 uur. Met een optionele 4A-oplader kunt u hem in slechts 5 uur volledig opladen.

 


REMMEN

Het remmen van de SHARKSET RS1 wordt verzorgd door twee hoogwaardige hydraulische schijfremmen waarvan we de fabrikant zorgvuldig hebben gekozen, waardoor uitzonderlijk soepel en krachtig remmen tegelijkertijd wordt gegarandeerd.

Concurrerende scooters zijn vaak uitgerust met hydraulische remmen van het merk NUTT of ZOOM en wij kunnen je verzekeren dat de remmen van de SHARKSET RS1 een beter comfort bieden dan de hierboven genoemde merken, met onder andere dikkere hendels... De SHARKSET RS1 Zonder compromis op het gebied van remmen, we hebben het beste gekozen voor uw veiligheid!

 


VERING

De vering van de SHARKSET RS1 wordt verzorgd door twee veerophangingen die voor een uitstekende schokabsorptie zorgen! Als u verder wilt gaan in maatwerk en comfort, heeft u de mogelijkheid om de ophangingen te upgraden met optionele hydraulische veringen!

 

PNEUMATISCH

De banden zijn van het TUBELESS-type, 25,4 cm x 2,7 inch breed. Een tubeless band vertaalt zich als “band zonder luchtslang”. De binnenbandfunctie van een tubeless band is daarom in de band geïntegreerd, waarbij het ondermembraan en de beplating op de velg zorgen voor waterdichtheid. Het voordeel van een tubeless band is dat deze robuuster is: er zijn dus minder lekke banden. Andere voordelen zijn een betere waterdichtheid, comfortabelere demping en betere grip op de weg.


IMMOBILISATOR & ANTI-DIEFSTAL

De elektrische step SHARKSET RS1 kan worden ontgrendeld met behulp vaneen NFC-badge, een modern systeem dat veel praktischer is dan de traditionele sleutel. Bevestig de badge op het bedieningsscherm en uw scooter ontgrendelt automatisch. Geen kans om uw scooter te starten zonder deze NFC-kaart (geleverd in twee exemplaren).

ANTI-DIEFSTAL MET WIELVERGRENDELING

Een ander interessant kenmerk is dat wanneer uw estep vergrendeld is, het onmogelijk is om de wielen te draaien. Dit beperkt de mogelijkheid om het te rollen om het te grijpen. Een intelligent beveiligingssysteem dat je zelden ziet op een elektrische step!

 


WATERDICHTHEID / WATERBESTENDIGHEID

De SHARKSET RS1 wordt geleverd met een IPX5-waterbestendigheidsclassificatie. Deze beoordeling is een van de hoogste en beschermt uw elektrische step effectief tegen waterschade tijdens het rijden in grote plassen of bij hevige regen. Je kunt hem ook zonder problemen met een waterstraal wassen. Om nog verder te gaan in de algemene bescherming herinneren wij u eraan dat de accu zelf in een aluminium doos in de step zit (zie paragraaf ACCU).

 

NIEUWSTE GENERATIE OPLADER & CONNECTOR LP-16

Aan verlanglijst toevoegen

Technische gegevens

Batterij
48V 20.8Ah
Bereik
70km
Motor
2x1400W
Snelheid
25km/h
Gewicht
32kg
Vering
Vering voor en achter (optie: hydraulische vering)
Maximum belasting
120kg
Type rem
Hydraulische schijfremmen
Type banden
10" Tubeless
Hellingen tot
20° (37%)
Lader
54.6V - 2A
Laadtijd
11 uur
Kinetic Energy Recovery System
Ja
Ledverlichting
Ja
Cruise control
J
Afmetingen
1265 x 617 x 586 MM / 1265 x 617 x 1306 MM
Bluetooth App
Nee
Optie snellader
Ja: 54.6V - 4A (5h) -
2
jaar garantie op de step
1
jaar garantie op de batterij
50KM
eerste onderhoud gratis na 200km
10%
korting op slijtageonderdelen na aankoop
10%
korting op vervangbatterij