Nami Klima 60V 25Ah

Nami Nami
€2.499,00
  • Op voorraad
  • 2 - 5 werkdagen

NAMI Electric - New Age Mobility Innovation

NAMI is een nieuw merk van elektrische steps in het topsegment, zowel op vlak van prestaties als van de afwerking. Dankzij de opgedane ervaring gedurende de vele jaren hebben de NAMI ingenieurs geluisterd naar de gebruikers om robuste en efficiënte steps te maken die de zwakke punten van de andere modellen in dit topsegment

 

Nami Klima


Een compacter en toegankelijker model maar met power.

Elke dag blijft Nami Electric innoveren op basis van de mening van haar gebruikers om zich de perfecte estep voor te stellen. Na verschillende verzoeken bieden de ingenieurs van Nami Electric nu een compactere en dunnere elektrische step aan, maar met evenveel kracht en dynamiek (zeer trouw aan het merk, daar bestaat geen twijfel over!).

Deze Nami Klima elektrische step is ontworpen volgens de codes van het merk. Het frame is gesmeed uit één stuk 6082 aluminium van vliegtuigkwaliteit en heeft een warmtebehandeling ondergaan om veroudering tegen te gaan.

 


De formidabele kracht en vering van de Nami Klima elektrische step

Perfect voor liefhebbers van snelheid: Nami Electric heeft deze estep ontworpen met 2 motoren van 1000 W om, zoals gewoonlijk, zijn dynamiek te bewijzen. De batterij biedt ook een bereik tot 65 km.

De instelbare vering van 165 mm maakt de Nami Klima elektrische step tot een all-terrain machine. Genoeg om te genieten van een aangename en comfortabele rit, zonder de schuld van de weg te voelen. We hebben het getest: rijden met de Nami Klima e-step is alsof je op een kleine wolk zit. De hoogwaardige ophanging absorbeert elk gat, steen of hobbel. Het ergonomische stuur en de handgrepen helpen ook om de elektrische scooter beter te onderhouden.

 

Samenvatting van de beste eigenschappen:

  • Motoren: 2x1000W
  • Regelaars: 40A x2
  • Accu: 60V 25Ah
  • Autonomie: 65 km

 


Comfort en veiligheid van de Nami Klima elektrische step

Omdat comfort en veiligheid onze prioriteit zijn en die van het team van Nami Electric, zetten ingenieurs zich altijd in om de hoogst mogelijke productkwaliteit te garanderen. Samengesteld uit een aluminium chassis en een carbon stuurkolom, is de Nami Klima compact en wendbaar genoeg om een ​​grote stabiliteit te garanderen.

Om soepel en toch veilig remmen te garanderen, is de Nami Klima elektrische scooter uitgerust met volledig hydraulische LOGAN-remmen.

Voor een uitstekende zichtbaarheid dag en nacht heeft Nami ervoor gekozen om deze elektrische scooter uit te rusten met krachtige koplampen en led-zijverlichting onder het dek. Deze moderne en futuristische toets past perfect bij zijn volledig zwarte exterieur.

De Nami Klima elektrische step heeft een Nami Electric-scherm, zoals een kleine tablet op uw voertuig. Het is waterbestendig en maakt real-time controle van elk programma en elke optie mogelijk (snelheid, batterij, verlichting, km, enz.). Hiermee kunt u opties en modi wijzigen met een simpele klik.

Aan verlanglijst toevoegen

Technische gegevens

Batterij
60V 25Ah
Bereik
65km
Motor
2x 1000W
Snelheid
25km/h
Gewicht
36kg
Vering
Verstelbare hydraulische vering 165 mm
Maximum belasting
120kg
Type rem
Hydraulische schijfrem vooraan + achteraan
Type banden
CST 10 inch tubeless
Hellingen tot
30%
Lader
60V 5A
Laadtijd
7.5 uur
Kinetic Energy Recovery System
Ja
Ledverlichting
Ja
Cruise control
Ja
Afmetingen
1285mm x 230mm x 1230mm
Bluetooth App
Ne
Optie snellader
Ja
2
jaar garantie op de step
1
jaar garantie op de batterij
50KM
eerste onderhoud gratis na 200km
10%
korting op slijtageonderdelen na aankoop
10%
korting op vervangbatterij