Dualtron Achilleus 2024 60V 35Ah EY4

Dualtron Dualtron
€2.999,00
  • Op voorraad
  • 1 - 3 Dagen

Dualtron Achilleus 2024: Nieuwe koning van 11" elektrische step:

 

Nieuwe functies in deze 2024-versie:

  • Display EYE 4
  • Siliconen gripdek
  • Krachtige koplamp vooraan
  • Luide hoorn
  • NUTT remmen

We hebben de eer u een nieuw model van de Dualtron-reeks te presenteren. De Dualtron Achilleus completeert een reeks elektrische sportscooters en is gepositioneerd als vervanging voor de Dualtron Thunder 1e generatie. Deze elektrische step met unieke eigenschappen is modern, betrouwbaar en efficiënt.

Het eerste wat u opvalt is het design van deze Dualtron Achilleus 60V 35Ah. Het is geleend van deDualtron Thunder 2 om in de geest van het merk te blijven. Sober en elegant, de Achilleus onderscheidt zich door zijn uitrusting. Je vindt er met name volledig hydraulische remmen, een in het dek geïntegreerde voetsteun en een verbeterde vering.

 

Indrukwekkende eigenschappen:

Naast het ontwerp en de uitrusting biedt de Achilleus uitzonderlijke mogelijkheden. U zult genieten van het vermogen van 4648W, ontwikkeld door zijn twee motoren. Onnodig te zeggen dat je met deze Dualtron Achilleus geen enkel probleem zult hebben om beklimmingen over te steken of buiten de gebaande paden te gaan. Gedragen op 11" banden zoals de Thunder, biedt hij een onberispelijke handling op alle terreinen.

Dat is niet alles, we hebben ervoor gekozen om hem uit te rusten met dezelfde LG 60V 35Ah accu als de Thunder. Zo zal deze hoogwaardige accu zijn waarde bij de Achilleus blijven bewijzen. Hij zal echter een iets langere batterijduur bieden dan die van de Dualtron Thunder. Inderdaad, deze Dualtron Achilleus is uitgerust met een 35A controller, minder energie-intensief.

 

 

Deze is bijzonder netjes met mooie LED-signaturen en een voetensteun die de scooter een sportieve uitstraling geeft. Het is duidelijk dat deze elektrische step bij elke rit de aandacht zal trekken.

Technisch gezien is de Dualtron Achilleus iets compacter en lichter dan de Dualtron Thunder. Sterker nog, het formaat is een paar centimeter kleiner geworden, net als het gewicht: 40,2 kg. Natuurlijk is de gekke kracht op het rendez-vous.

 

 

 

Aan verlanglijst toevoegen

Technische gegevens

Batterij
LG 60V 35Ah
Bereik
120km
Motor
Dubbele motor met max 4648W
Snelheid
25km/h
Gewicht
40.2kg
Vering
Elastomeer zwenkarm vooraan + achteraan
Maximum belasting
120kg
Type rem
Hydraulische ABS Schijfremmen
Type banden
11” Ultra wide tubeless band
Hellingen tot
47%
Lader
/
Laadtijd
1x 1.7A: 20uur, 2x 1.7A: 10uur
Kinetic Energy Recovery System
Ja
Ledverlichting
Ja
Cruise control
Ja
Afmetingen
Open: 123,8 x 60,9 x 121,9 cm, Opgevouwen: 123,8 x 31,9 x 54,3 cm
Bluetooth App
Neen
Optie snellader
Ja
2
jaar garantie op de step
1
jaar garantie op de batterij
50KM
eerste onderhoud gratis na 200km
10%
korting op slijtageonderdelen na aankoop
10%
korting op vervangbatterij