VEX GPS Tracker voor Ninebot MAX

VEX VEX
€199,99
Uitverkocht
  • 3 - 4 weken
3 - 4 weken

WAT IS DE VEX GPS-TRACKER?

VEX is een zeer discreet GPS Track & Trace systeem dat wordt aangesloten op de accu van uw elektrische step. Eenmaal aangesloten op de batterij van uw elektrische step, stuurt de GPS Tracker zijn positie en bewegingen naar uw mobiele telefoon. Dankzij de back-up batterij volg je ook tot 7 dagen je favoriete route wanneer de verbinding met de batterij van het voertuig verbroken moet worden.

Bent u op zoek naar een GPS Tracker voor uw Ninebot MAX? We bieden aangepaste bedrading om hem gemakkelijk op de batterij van uw Ninebot MAX elektrische step aan te sluiten!

Eenmaal geïnstalleerd in uw elektrische step, downloadt u de applicatie voor uw mobiele telefoon of bezoekt u de website. Activeer uw apparaat in 5 eenvoudige stappen. Je rit is beveiligd en online. Ontvang bewegingsalarmen op je telefoon.
Op een kaart kunt u uw reizen zien. Stuur je reis gerust naar je vrienden of download het GPX-bestand om er opnieuw doorheen te kunnen bladeren.

Natuurlijk kan de GPS-tracker ook worden aangesloten op elke andere elektrische scooter zoals de Dualtron, Nami, Vsett ... maar vereist het maken van speciale bedrading die niet in deze kit zit. Houd er rekening mee dat wij de installatie van de VEX GPS-tracker voor u kunnen uitvoeren.

  • Bij aanschaf van uw toestel heeft u recht op 12 maanden gebruik, daarna betaalt u slechts € 3,95 per maand om het systeem te gebruiken. In deze prijs zijn alle SIM-kaartkosten inbegrepen.
  • De GPS Tracker is uitgerust met een gevoelige bewegingssensor die een alarm naar je mobiele app, tablet of pc kan sturen op het moment dat er beweging wordt gedetecteerd.
  • Door uw voertuig te lokaliseren via GPS + GLONASS-satellieten, weet u 24 uur per dag, 7 dagen per week waar het is.
  • Met de meegeleverde simkaart kun je je bewegingen door heel Europa volgen.De GPS Tracker verbruikt slechts 2 mAh wanneer uw voertuig stilstaat. Je hoeft je geen zorgen te maken over het leeglopen van de batterij.

Aan verlanglijst toevoegen