Speedtrott XT 800 48V 15Ah

Speedtrott Speedtrott
€1.390,00
  • Op voorraad
  • 2 - 5 werkdagen

DE MODERNE TIJDAVONTURIER

Een motor van 800 W achterin, semi-offroad banden, fijn gekozen vering, smal stuur, een scherm dat zelfs in direct zonlicht afleesbaar is, een actieradius van 40 kilometer en formidabele remmen, de perfecte ingrediënten van de Speedtrott XT-800 electrische step gemaakt voor ruw terrein, hobbels, grind, hobbels of elke andere speeltuin naar keuze!

EEN SUBVERSIEF ONTWERP GEÏNSPIREERD DOOR MOTOCROSS

Een frame uit één stuk, onfeilbare vering, maar ook een look die opvalt dankzij de dubbele voorvork en het deck dat doet denken aan de geometrie van bepaalde skateboards. Ongetwijfeld heeft deze XT-800 alles in huis om u zowel in de stad als op het platteland te onderscheiden! verkrijgbaar in drie kleuren, zwart, grijs en geel (beschikbaar in zeer weinig exemplaren), u zult de betrouwbaarheid en fabricagekwaliteit waarderen! Van schilderen tot afwerking, elk detail is opnieuw ontworpen om u te begeleiden!

ZIJN SPEELPLAATS

De 10 inch semi-offroad banden zorgen voor zowel de nodige grip als comfort. Op bitumen, aarde of grind zult u het geleverde vermogen vanaf het begin enorm waarderen. Als de heuvel voor u 20% is, zal de XT-800 deze graag beklimmen zonder terug te deinzen of zwakte te tonen. Een echte aanwinst voor backpackers of de meer atletische onder ons, deze elektrische scooter heeft alles om te plezieren, en voor alle leeftijden.


ALLE WEERBESTENDIG

Het weer kan soms grillig zijn, je vertrekt 's ochtends met een heerlijk zonnetje, maar 's avonds nodigt de regen zich uit om je te vergezellen tijdens de reis. Als je meestal de neiging hebt om krijgslisten te gebruiken om je elektrische scooter uit te rusten tegen de regen, zal het hier nutteloos zijn. Het is ontworpen om de regen, motregen of vochtigheid van winterweer te trotseren dankzij de IP65-certificering.

Aan verlanglijst toevoegen

Technische gegevens

Batterij
48V 15Ah
Bereik
45km
Motor
800W
Snelheid
25km/h
Gewicht
21kg
Vering
Voor
Maximum belasting
100kg
Type rem
Trommelrem Vooraan schijfrem achteraan
Type banden
Tubeless vooraan + band met binnenband achteraan
Hellingen tot
20%
Lader
54V 2A
Laadtijd
8 uur
Kinetic Energy Recovery System
Ja
Ledverlichting
Ja
Cruise control
/
Afmetingen
1170x 1260x 520mm / 1170x 570x 520mm
Bluetooth App
Ja
Optie snellader
/
2
jaar garantie op de step
1
jaar garantie op de batterij
50KM
eerste onderhoud gratis na 200km
10%
korting op slijtageonderdelen na aankoop
10%
korting op vervangbatterij