Teverun Fighter Eleven + 60V 35Ah

Teverun Teverun
€3.590,00
  • Op voorraad
  • 2 - 5 werkdagen

Teverun Fighter Eleven+

Als het gaat om krachtige elektrische steps, trekt de Teverun Fighter Eleven de aandacht met zijn unieke combinatie van geavanceerde technologie, opmerkelijke prestaties en een strak ontwerp. De Teverun Fighter Eleven staat bekend om zijn verbazingwekkende kracht, taaiheid en innovatieve styling en zet een nieuwe standaard voor de elektrische stepmarkt. Dit artikel onderzoekt wat dit technische wonder onderscheidt van andere concurrerende modellen.

Teverun Fighter Eleven+: een concentraat van kracht en stijl

De Teverun Fighter Eleven+ valt op door zijn adembenemende prestaties, waarbij de snelheid van een Dualtron wordt gecombineerd met de veelzijdigheid en progressieve acceleratie die kenmerkend zijn voor de Teverun-reeks. Met twee krachtige motoren van 5000 W, wat zorgt voor een rijervaring vol adrenaline.

Het ontwerp van de Teverun Fighter Eleven+ doet geen concessies aan de prestaties, met een ultrarobuust chassis dat tot 150 kg kan dragen en verstelbare vering om een comfortabele rit op elk terrein te garanderen. Bovendien is hij uitgerust met een high-end TFT-display dat real-time toegang biedt tot alle essentiële informatie, wat zorgt voor een soepele en efficiënte rijervaring.

Wat onderscheidt de Teverun Fighter Eleven+ van andere elektrische steps?

De Teverun Fighter Eleven valt op door zijn innovatieve samensmelting van geavanceerde functies en een gestroomlijnd ontwerp. Hij combineert de beste elementen van Dualtron- en Teverun-technologie en levert een ongeëvenaarde rijervaring. Bovendien is hij gebouwd om lang mee te gaan met een smeedproces uit één stuk, waarbij een stevige aluminiumlegering en staal worden gecombineerd.

Bovendien is de Fighter Eleven verkrijgbaar in twee versies, elk uitgerust met een LG-batterij met hoge capaciteit (60V 25 ampère/uur voor de Eleven-versie en 60V 35 ampère/uur voor de Eleven+-versie). Deze krachtige batterijen garanderen een indrukwekkende actieradius, waardoor bestuurders tot 100 km/120 km kunnen rijden op een enkele lading.

Is veiligheid een prioriteit op de Teverun Fighter Eleven?

Veiligheid is een sleutelfactor bij het ontwerp van de Teverun Fighter Eleven+. Hij is uitgerust met verschillende geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, waaronder hydraulische remmen, lekbestendige tubeless banden en een NFC-kaartstartsysteem voor extra veiligheid. Bovendien is de Fighter Eleven+ versie uitgerust met een instelbare hydraulische vering, wat zorgt voor verbeterde stabiliteit en handling.

Aan verlanglijst toevoegen

Technische gegevens

Batterij
60V 35Ah LG 21700
Bereik
90 km
Motor
Dubbele motor 2x1200W (PEAK 5000W)
Snelheid
25km/h
Gewicht
36kg
Vering
Instelbare hydraulische vering
Maximum belasting
120kg
Type rem
Hydraulische schijfrem vooraan + achteraan en elektrsiche remmen
Type banden
11" Tubeless
Hellingen tot
47%
Lader
67,2V 2A
Laadtijd
14 uur
Kinetic Energy Recovery System
Ja
Ledverlichting
Ja
Cruise control
Ja
Afmetingen
Open:1350 x 650 x 128 mm (L x l x h), Opgevouwen: 1350 x 240 x 580 mm (L x l x h)
Bluetooth App
Neen
Optie snellader
Ja
2
jaar garantie op de step
1
jaar garantie op de batterij
50KM
eerste onderhoud gratis na 200km
10%
korting op slijtageonderdelen na aankoop
10%
korting op vervangbatterij