Nami Blast 60V 28Ah

Nami Nami
€3.699,00
  • Op voorraad
  • 1 - 3 Dagen

NAMI Electric - New Age Mobility Innovation

NAMI is een nieuw merk van elektrische steps in het topsegment, zowel op vlak van prestaties als van de afwerking. Dankzij de opgedane ervaring gedurende de vele jaren hebben de NAMI ingenieurs geluisterd naar de gebruikers om robuste en efficiënte steps te maken die de zwakke punten van de andere modellen in dit topsegment

De NAMI Blast elektrische step

Nami, een nieuw merk elektrische step betreedt de markt met een echt monster van kracht. Na het fenomeen van dit jaar: de Nami Burn-e en de Nami Burn-e 2, is hier de Nami Blast.

Nami wordt beschouwd als een eersteklas step en wilde unieke technische kenmerken samenstellen om u een unieke ervaring en onvergelijkbaar rijcomfort te bieden. Concurrerend, resistent, krachtiger en autonomer, deze nieuwe versie van de Blast zal zeker aan al uw verwachtingen voldoen.

Technische kenmerken van de Blast

Het zou bijna onfatsoenlijk zijn om de Blast te vergelijken met een eenvoudige elektrische step omdat hij zoveel meer biedt: ervaring en sensatie.

 

 

Nami heeft haar machine ontworpen voor snelheidsfans, ze stelt je in staat om ongelooflijke snelheden te bereiken dankzij haar dubbele 1000W-motorisatie.
Dankzij de batterij kunt u 60 km afleggen met een maximale snelheid van 25 km/u*


Je kunt ook elk type terrein aan dankzij de hydraulische vering van 165 mm met instelbare rebound. Ze brengen u rijcomfort om u overal te vergezellen. Met deze kenmerken kunt u optimaal profiteren van alle kenmerken.

Samenvatting van de functies:

  • Motor: 2x1000W
  • Batterij: 60V 28Ah
  • Autonomie: 60 kilometer

 


Optimaal comfort en veiligheid

Omdat uw comfort en veiligheid onze prioriteit zijn, hebben de ingenieurs van Nami gewerkt om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen. Samengesteld met een aluminium frame en een stuurkolom van carbon is de Blast robuust en zorgt hij voor je evenwicht.

 

Om sereen remmen te garanderen, zoals de Burn E, is de Nami Blast gemonteerd met volledig hydraulische remmen.

Ze zorgen voor een geleidelijke uitschakeling in alle veiligheid. Of u nu noodgedwongen moet remmen of gewoon wilt vertragen, ze zullen u overtuigen van hun effectiviteit.

 

 

Om ervoor te zorgen dat je dag en nacht goed zichtbaar bent, heeft Nami ervoor gekozen om haar scooter uit te rusten met een krachtige koplamp en zij-LED-verlichting onder het dek.

Dit vleugje moderniteit geeft de totale zwarte look een futuristische kant.

De innovaties zijn talrijk. De step is uitgerust met een zeer aantrekkelijk Nami Blast-display dat eruitziet als een kleine tablet. Waterbestendig, zodat u de verschillende programma's en opties in realtime kunt bedienen.


Zodat u uw snelheid kunt volgen, kiest u de rijmodus die het beste bij u past.


We kunnen zonder twijfel zeggen dat de Blast een must is voor sensatiezoekers. Zeer sportief, autonoom en solide, hij heeft alle attributen om u te plezieren.


*Elektrische scooter, verkocht beperkt tot 25 km/u, die daarom mag worden gereden op de openbare weg, in overeenstemming met de geldende wet.

Aan verlanglijst toevoegen

Technische gegevens

Batterij
60V 28Ah
Bereik
60km
Motor
2x 1000W
Snelheid
25km/h
Gewicht
40kg
Vering
Verstelbare hydraulische vering 165 mm
Maximum belasting
120kg
Type rem
Hydraulische schijfrem vooraan + achteraan
Type banden
CST Tubeless 90/65-6.5
Hellingen tot
30%
Lader
67V
Laadtijd
5.5 uur
Kinetic Energy Recovery System
Ja
Ledverlichting
Ja
Cruise control
Ja
Afmetingen
/
Bluetooth App
Ne
Optie snellader
Ja
2
jaar garantie op de step
1
jaar garantie op de batterij
50KM
eerste onderhoud gratis na 200km
10%
korting op slijtageonderdelen na aankoop
10%
korting op vervangbatterij