Ninebot Max G30 Sharkset Edition by My Mobelity

Ninebot Ninebot
€999,00
Uitverkocht
  • 10 Februari 2022
10 Februari 2022

My Mobelity biedt u de Ninebot MAX G30 elektrische step aan die is uitgerust met de Sharkset voorophanging, de meest kwalitatieve voorvering op de markt!

Geen installatiezorgen en u behoud uw garantie!

Sharkset komt de stepwereld binnen met een knaller: een volledige voorophangingset die past op je Ninebot MAX G30 e-step. Deze uitermate kwalitatieve ophanging werd ontworpen door de ingenieur die de E-Flex bedacht. Indien je de E-Flex of Zukboard eerder getest hebt, ben je vertrouwd met de betrouwbaarheid en de kwalitatieve afwerking. We kunnen van de Sharkset ophanging dezelfde kwaliteit verwachten.

Er werd duidelijk veel aandacht besteed aan de afwerking van de Sharkset ophanging. Deze werd uitgerust met 2 veren die gemonteerd zijn op een aluminium arm, een spatbord en een LED verlichtings set. Naast de grote winst op vlak van comfort, zal je Ninebot MAX G30 er ook meteen helemaal anders uitzien! 

Vind je het ook zalig om met je Ninebot MAX G30 e-step rond te rijden maar vind je dat het rijcomfort wat kan verbeterd worden? Kijk niet verder, de Sharkset ophanging is, op vlak van kwaliteit en rijcomfort, de beste keuze op dit moment. Dankzij het kwalitatieve aluminium treedt er geen vervorming op zoals bij andere sets op de markt.

Precieze veerafstelling voor iedereen!

Sharkset biedt 3 verschillende veren aan met een verschillende hardheid in de ophangingsset. Je kan de veren kiezen die best passen bij jouw gewicht. Bovendien is er ook nog een afstelschroef waarmee je de strafheid van de veren individueel kan aanpassen. Sharkset heeft aan alles en iedereen gedacht. 

Als indicatie kan je de volgende veren gebruiken op basis van je gewicht:

van 50 tot 90kg - flexible spring
van 90 tot 110kg - medium spring
> 110kg - hard spring

 
De Ninebot MAX G30 By Segway's is een premium model elektrische step. Hij beschikt over een vermogen tot 700W. Aanzienlijk meer dan de steps in dezelfde categorie, de ES1, ES2 en ES4.
 

- BATTERIJ MET GROOT BEREIK

Met zijn Samsung Lithium 36 V-batterij van 15,3 Ampère / uur kan de Ninebot MAX G30 tot 65 km rijden (max. 60kg, ECO modus 25°C, geen wind ...)
 

- GEÏNTEGREERDE LADER

Nog een innovatie: een eenvoudige stroomkabel is voldoende om de step op te laden, de transformator wordt rechtstreeks in het dek geïntegreerd. U hebt slechts 6 uur nodig om de grote batterij volledig op te laden.

- HET VOUWSYSTEEM

Geïnspireerd op de Xiaomi M365 en is volledig herzien waardoor het beter bestand is tegen veelvuldig gebruik.

Net als bij de Ninebot ES2 of ES4 heeft de Ninebot Max G30 van Segway 3 snelheidsmodusen. De energiebesparende modus, de normale modus en de sportmodus, allemaal selecteer baar op het LCD-scherm van de step.
 
 

VEILIGHEID: DE PRIORITEIT VAN SEGWAY NINEBOT MAX G30

De Ninebot Max G30 heeft krachtige LED-signaleringslichten voor- en achteraan om te zien en gezien te worden.
 


De 10-inch wielen uitgerust met tubeless ultra-resistente lekbestendige banden - erg handig als u de lekproblemen op de Xiaomi M365 kent.
 

Ten slotte heeft de Ninebot Max G30 een dubbel remsysteem (trommelrem voor en motorrem achter) voor onvergelijkbare remkwaliteit.
 
 
In tegenstelling tot zijn directe concurrent, de Xiaomi Pro, is de Ninebot MAX G30 elektrische step een achterwielaandrijving (motor in het achterwiel), die aanzienlijk meer rijcomfort biedt, minder schokken en minder slip bij het vertrekken.

De motor van de Ninebot max ontwikkelt een nominaal vermogen van 350W dat op piekniveau tot 700W kan gaan. Een zeer aangename kracht waarmee u zonder zorgen de snelheid van 25 km / u kunt bereiken.
 

Aan verlanglijst toevoegen

Technische gegevens

Batterij
Samsung LI-ION 36V 15.3Ah
Bereik
45 Km
Motor
350W
Snelheid
25km/h
Gewicht
21Kg
Vering
Voorvering
Maximum belasting
100Kg
Type rem
Elektrische achterrem, Trommelrem vooraan
Type banden
10" Anti-lek Tubeless
Hellingen tot
20%
Lader
Ingebouwd
Laadtijd
6 Uur
Kinetic Energy Recovery System
Ja
Ledverlichting
Neen
Cruise control
Ja
Afmetingen
1167MM x 472MM x 534MM
Bluetooth App
Ja
Optie snellader
Ja
2
jaar garantie op de step
1
jaar garantie op de batterij
50KM
eerste onderhoud gratis na 200km
10%
korting op slijtageonderdelen na aankoop
10%
korting op vervangbatterij