Kaabo Wolf Warrior GT Pro +

Kaabo Kaabo
€2.999,003.499
Uitverkocht
  • 3 - 4 weken
3 - 4 weken

De Kaabo Wolf Warrior GT Pro+ elektrische step is ontworpen voor de ultieme offroad-ervaring. De omgekeerde hydraulische schokdempers aan de voorzijde en de veer ophaning achter maken ritten op elk terrein mogelijk. De twee krachtige borstelloze 1200W-motoren in combinatie met twee 40A-controllers leveren een piekvermogen van 6500W en beklimmen met gemak hellingen tot 45%.

 

Op verharde wegen vertaalt de Kaabo Wolf Warrior GT Pro+ zijn waanzinnige kracht naar een waanzinnige acceleratie. De enorme 35 Ah batterij kan 80 kilometer meegaan in enkele rij- en eco-modus, maar biedt ook voldoende bereik voor die spannende ritten.

 

Constant op zoek naar de volgende senstatie en adrenalineboost? De Kaabo Wolf Warrior II is voor jou! De elektrische scooter Kaabo Wolf Warrior GT Pro+ is geen step die je meeneemt naar de bakker of op de trein, het is een echt beest dat je heel snel van punt A naar punt B brengt op een indrukwekkende manier. Ook al liggen A en B ver uiteen.

Inderdaad, zijn snelheid en autonomie maken het een erg speciale e-step.

Zoals alle elektrische step die zichzelf respecteren, is het uitgerust met een hydraulisch schijfremsysteem, gekoppeld aan elektrisch remmen.
De schijven zijn niet aan dezelfde kant gemonteerd als de gaskabels, wat onderhoud en reparatie van het remsysteem vergemakkelijkt. Als u bijvoorbeeld een remschijf wilt verwijderen, verwijdert u eenvoudig het wiel en draait u vervolgens de schroeven los waarmee de schijf is bevestigd.

 

Het EYE-scherm, de gashendel en de bedieningsknoppen aan de rechterkant van het stuur worden geleverd door de Koreaanse fabrikant "Minimotors", het moederbedrijf van het merk Dualtron. Meer functionaliteit en veel opties om de kracht van uw Kaabo Wolf Warrior GT Pro+ in te stellen.

 

Aan verlanglijst toevoegen

Technische gegevens

Batterij
60V 35Ah
Bereik
80 km
Motor
2X 1200W, Piekvermogen in DUAL:6500W
Snelheid
25km/h
Gewicht
46kg
Vering
Upside down suspension front, Oscillating rear suspension spring
Maximum belasting
130 kg
Type rem
Hydraulische schijfrem voor + achter
Type banden
11 "Off road pneumatisch met binnenband voor + achter
Hellingen tot
45%
Lader
67.2V 1.75A
Laadtijd
Laadtijd(1 X chargeur 1.7A ): 19uur ; Laadtijd (2 X chargeurs 1.7A): 12 uur
Kinetic Energy Recovery System
Ja
Ledverlichting
Ja
Cruise control
Ja
Afmetingen
Open: 150cm x 120cm x 60.9cm Opgevouwen: 126cm x 66cm x 125cm
Bluetooth App
Neen
Optie snellader
Ja
2
jaar garantie op de step
1
jaar garantie op de batterij
50KM
eerste onderhoud gratis na 200km
10%
korting op slijtageonderdelen na aankoop
10%
korting op vervangbatterij