Dualtron Storm LTD 84V 45Ah

Dualtron Dualtron
€5.399,005.490
  • Op voorraad
  • 2 - 5 werkdagen

Dualtron Storm LTD - een elektrische step als geen ander:

De Dualtron Storm Limited elektrische step is de ultieme versie van de Storm. We hebben deze elektrische scooter ontworpen om ongelooflijke kracht te leveren. Deze Storm limited biedt je maar liefst 11500W aan vermogen. Deze ultrakrachtige scooter is daarom de perfecte bondgenoot voor al je wandelingen en lange reizen.

Qua design maakt de Storm LTD gebruik van het chassis van de Storm. Het krijgt echter een blauwe handtekening op de draagarmen om het te onderscheiden van de Dualtron Storm. Deze 2021-versie van de Storm is dan ook netjes, sportief en modern.

Dualtron bracht ook andere nieuwigheden aan dit model. U vindt er met name een stuurdemper, een snellader, een koellichaam, een lekvrije band ...

Een monsterlijke kracht:

U zult begrijpen dat we met deze Dualtron Storm LTD geen halve maatregelen hebben genomen. De twee in de 12" bandengeïntegreerde motoren bieden een waanzinnig vermogen van 11500 W. Deze elektrische step is dan ook een echte raceauto.
Ook hebben we deze Dualtron Storm Limited uitgerust met een 84V 45Ah accu. Deze enorme batterij geeft je een recordbereik van 220 km op één lading. Een echte prestatie. Merk ook op dat deze batterij vast is. In tegenstelling tot de Storm kun je hem niet verwijderen.

Wees gerust, om deze Dualtron accu op te laden heb je een 95,4V 4A snellader tot je beschikking. Deze zit direct in de doos van de scooter en zorgt ervoor dat u de scooter sneller kunt opladen dan met een conventionele oplader.

Een bloemlezing van opties:

Op deze Dualtron Storm limited elektrische step vind je veel opties. Naast de snellader is er standaard de vingerafdruk. Deze beveiliging bij het opstarten maakt het mogelijk om diefstal tegen te gaan. Een ander belangrijk element is de band. We weten allemaal dat lekke banden veel voorkomen in elektrische scooters. Daarom hebben we een lekvrije band bedacht en ontwikkeld. Dus geen gedoe en teleurstellingen meer tijdens scooterritten.

Veiligheidshalve hebben we deze Dualtron Storm ltd voorzien van een stuurdemper. Dit maakt een perfecte rijprecisie mogelijk, maar verbetert ook de veiligheid aanzienlijk. Deze zit standaard op deze Dualtron Storm. Nog steeds op het gebied van veiligheid merk je de aanwezigheid van NUTT 160 mm hydraulische remmen. Genoeg om veilig te kunnen remmen.

Aan verlanglijst toevoegen

Technische gegevens

Batterij
84V 45Ah
Bereik
200km
Motor
11500W Dual hub motor
Snelheid
25km/h
Gewicht
50.5kg
Vering
Elastomeer zwenkarm vooraan + achteraan
Maximum belasting
150kg
Type rem
Hydraulische schijfrem voor + achter
Type banden
11" Tubeless banden
Hellingen tot
47%
Lader
Fast charger 95,4V 4A
Laadtijd
Fast charger: 13 uur
Kinetic Energy Recovery System
Ja
Ledverlichting
Ja
Cruise control
Ja
Afmetingen
Open: 1210 x 600 x 1300 mm, Opgevouwen: 1210 x 318 x 605 mm
Bluetooth App
Neen
Optie snellader
Ja
2
jaar garantie op de step
1
jaar garantie op de batterij
50KM
eerste onderhoud gratis na 200km
10%
korting op slijtageonderdelen na aankoop
10%
korting op vervangbatterij