DUALTRON NEW - PUMP TRACK EDITION

Dualtron Dualtron
€2.499,00
Uitverkocht
  • Einde serie
Einde serie

Geniet nu van je favoriete pumptrack met je elektrische step!

Je kan elk type machine vinden op pumptracks zoals BMX'en, crossmotoren, freestyle steps, skeelers ... en waarom geen elektrische steps? Door hun formaat positioneren ze zich zelfs perfect tussen BMX en skeelers. Je moest gewoon de machine vinden die het beste zou passen voor een paar wijzigingen aan te brengen.

WAAROM EEN NEW DUALTRON BASE?

We moesten een machine zoeken die zo robuust mogelijk was, niet te zwaar, met een vrij hoge bodemvrijheid, betaalbaar in prijs om reparaties uit te voeren bij een val, met voldoende vermogen en uiteraard waarop de aanpassingen gemakkelijk te doen zijn.

Om al deze redenen zal onze Pumptrack EDITION e-step op een Dualtron NEW basis staan. Het eerste voordeel is de robuustheid van het chassis: de achterste cartridge-ophangmodule en solide armen hebben hun waarde binnen redelijke grenzen bewezen. Het grote voordeel in onze ogen was het feit dat we ophangingen hebben zonder veren maar door torsie, om supersnelle slijtage en een gevaarlijke rebound op een pompslang te voorkomen. De combinatie van de 60V accu, controller en 900W motoren geeft voldoende momentum als er stroom gevraagd wordt.

ONZE KEUZES

Om te voorkomen dat u teveel extra kosten genereert voor een standaard Dualtron NEW, hebben we de eerste levensbehoeften toegevoegd:

Een PRO Tharsis Rise 800 mm carbon stuur voor gewichtstoename en maximale manoeuvreerbaarheid (allemaal ondersteund door een stuurpenadapter en een MTB-stuurpen). Deze configuratie biedt een stapel van 87 cm (afstand stuur/dek) voor het laagst mogelijke zwaartepunt (mogelijkheid om de "stack" te verkleinen tot 83 cm). Het bereik wordt naar voren met 5 cm vergroot.

- Remklauwen met een iets meer beet dan de standaard remmen. De snelheid op een pomptrack is over het algemeen niet hoger dan 35 km/u, onze keuze is XTECH Hybride remklauwen (hydraulische remklauw door mechanische actie), die correct remmen.

- Een verlenging van het dek naar het achterwiel toe dankzij een voetsteun bedekt met skateboardgreep voor perfecte ondersteuning.

- Ontkoppeling van de remsensoren van de controller voor beheersing en perfecte rem/vermogensdosering

 

Aan verlanglijst toevoegen

Technische gegevens

Batterij
LI-ION 60V 18.2AH
Bereik
45KM
Motor
2x 900W
Snelheid
25km/h
Gewicht
29.5KG
Vering
Elastomeer zwenkarm vooraan + achteraan
Maximum belasting
90KG
Type rem
Semi hydraulisch schijfrem vooraan + achteraan
Type banden
10" luchtbanden
Hellingen tot
35%
Lader
/
Laadtijd
10+ uur
Kinetic Energy Recovery System
Ja
Ledverlichting
Ja
Cruise control
Ja
Afmetingen
Open: 1125 X 500 X 1170 CM
Bluetooth App
Neen
Optie snellader
Ja
2
jaar garantie op de step
1
jaar garantie op de batterij
50KM
eerste onderhoud gratis na 200km
10%
korting op slijtageonderdelen na aankoop
10%
korting op vervangbatterij