Dualtron Storm 2020

Dualtron Dualtron
€3.990,004.490
  • 3 - 4 weken
De Dualtron Storm is de meest geavanceerde sportieve elektrische step van Minimotors tot nu toe, met uitzonderlijke eigenschappen en vele verbeteringen in vergelijking met de huidige generatie (Dualtron Thunder)
 
 
WAT IS ER NIEUW ?

Dankzij de duizenden Dualtron Thunder-gebruikers over de hele wereld heeft Minimotors de zwakke punten van hun vlaggenschipmodel verbeterd en toegepast op de Storm:

  • Het vouwmechanisme van de Dualtron Storm is verbeterd in vergelijking met de Thunder met dubbele spanringen; geen stuurproblemen meer.
  • Minimotors heeft de Storm uitgerust met hoogwaardige volledig hydraulische remmen en 160 mm schijven voor meer efficiëntie, minder energieverlies en een prachtige look.
  • Verwijderbare batterij.
  • Het Storm-frame en - stuur zijn gemaakt van supersterk aluminium legeringssmeedstuk van luchtvaartniveau, ref: 6082-T6.
  • Rubberen ophangingen van de Storm verstelbaar met 45 mogelijke configuraties (9-traps variabel ophangsysteem + 5 soorten rubberen patronen).
  • Rode achterlichten staan ​​in een hogere positie voor beter zicht.
 
De Dualtron Storm-controllers zijn betrouwbaarder en de waterbestendigheid is aanzienlijk verbeterd.
Ten slotte wordt het vervangen van de 11 ″ tubeless banden een stuk gemakkelijker!
 
 
De Dualtron Storm elektrische step is uitgerust met twee Direct Drive Brushless (HUB) motoren die een totaal vermogen van 6640W leveren.

Bij normaal gebruik is het bereik niet minder dan honderd kilometer omdat we de step hebben uitgerust met een enorme batterij van 72V 31.5Ah, aangedreven door LG. LG-cellen behoren tot de beste cellen op de markt en moeten goed bestand zijn tegen de tijd.

De Storm heeft veel oplaadmogelijkheden, je kunt de step opladen met de standaard 1.5A oplader in ongeveer 21 uur of twee 1.5A laders tegelijk aansluiten om de tijd met de helft te verminderen.
De ultieme oplaadoptie, tegen een meerprijs, is het aanschaffen van onze snellader voor Dualtron Storm (5 of 6.5A, afhankelijk van de versie), die de benodigde tijd tot 5 uur kan verkorten.
 
Dualtron Storm is de perfecte off-road elektrische step met de mogelijkheid om hellingen van 70% (ongeveer 35 °) te beklimmen, genoeg om elk type heuvel te beklimmen. Onze e-step is absoluut je beste bondgenoot in de bergen.
 
Het EYE LCD en snelheidsbediening is uw dashboard voor alles wat u wilt weten over uw elektrische step. Het bevat zelfs cruise control. Koppel dat aan een optioneel vingerafdrukslot, zodat alleen u uw rit kunt ontgrendelen.
 
 
Aanzienlijke technologische verbeteringen aan de motoren, het remsysteem en het frameontwerp verleggen de fysieke grenzen en de grenzen van de rijdynamiek opnieuw. Radicaler, agressiever en dramatischer, de Dualtron ‘Storm’ is het hoogtepunt van de rijdynamiek van Minimotors, die een eenvoudige bediening op bochtige wegen mogelijk maakt en een opwindende sensatie op de plank geeft.
 
 

Aan verlanglijst toevoegen

Technische gegevens

Batterij
LG LI-ION 72V 31.5Ah
Bereik
100 km
Motor
6640W Dual hub motor
Snelheid
25km/h
Gewicht
46kg
Vering
Elastomeer zwenkarm vooraan + achteraan
Maximum belasting
150kg
Type rem
Hydraulische schijfrem voor + achter
Type banden
11" Tubeless banden
Hellingen tot
47%
Lader
/
Laadtijd
(1 X 1.7A charger): 16h00 +uur, Fast charger: 6 uur
Kinetic Energy Recovery System
Ja
Ledverlichting
Ja
Cruise control
Ja
Afmetingen
Open: 101 x 31.8 × 60.5 cm, Opgevouwen: 121 x 31.8 x 60.5 cm
Bluetooth App
Neen
Optie snellader
Ja
2
jaar garantie op de step
1
jaar garantie op de batterij
50KM
eerste onderhoud gratis na 200km
10%
korting op slijtageonderdelen na aankoop
10%
korting op vervangbatterij