NIEUW: MV Agusta Rapido Serie ORO

NIEUW: MV Agusta Rapido Serie ORO

De beroemde Italiaanse motorfietsfabrikant MV Agusta pakt micromobiliteit aan en presenteert zijn nieuwe elektrische step: Rapido Serie ORO.

MOTOR

Een ultramoderne borstelloze motor zorgt voor een continu vermogen van 500 W. U bent verzekerd van een uitstekende opname, zowel aan het begin als op hellingen, zonder dat het tempo wordt vertraagd.

Er zijn 4 prestatieniveaus om uit te kiezen:

  • Voetganger - Eco - Comfort - Sport+ (25km/u)

Elke modus biedt een passend niveau van snelheid en energieverbruik

 

KADER

Het ontwerp is gebaseerd op strakke lijnen en volumes die perfect zijn geïntegreerd tussen de voor- en achterkant. Het frame van magnesiumlegering geeft een lichtere maar sterkere en betrouwbaardere prestatie - het is ook IPX4weerbestendig en corrosiebestendig

Het 2-way vouwsysteem zorgt voor een gemakkelijke en snelle manier van opvouwen maar zorgt er ook voor dat het opgevouwen blijft.

Krachtige voor- en achterlichten maken uw rit veiliger.

 

BATTERIJ

Met Rapido hoef je je nooit zorgen te maken dat je zonder energie komt te zitten en angst voor actieradius behoort tot het verleden met zijn 500Wh 48V 10.4Ah batterij. Agusta adverteert met een actieradius van 50 km op D-MODE (20 km/u) met een lading van 75 kg. Volgens onze ervaring kunt u in reële omstandigheden een autonomie verwachten van 25 km (25 km/u - 90 kg belasting).

 

 

 

 

>>MEER INFO<<