Ninebot Max G2

Ninebot Ninebot
€799,00
  • Op voorraad
  • 2 - 5 werkdagen

Ninebot KickScooter MAX G2 Powered by Segway

De Ninebot MAX G2 estep is de vervanger van de iconische MAX G30. De Ninebot G2 brengt zijn aandeel in nieuwigheden zoals:

  • Pinkers geïntegreerd in het stuur
  • Hydraulische voorvering
  • Dubbele veer achtervering
  • Volgsysteem via de Apple-applicatie "Find My"

 

 

ONTDEK MET ZEKER ALLE STADSWEGEN

Om uw rit altijd comfortabeler te maken, is de elektrische step NINEBOTMAX G2 ontworpen met een dubbel veersysteem. Dankzij het veermechanisme met hydraulische demper voor en dubbele veervering achter, geen angst meer voor de impact van obstakels zoals trappen, grindwegen en verkeersdrempels.

 

ANTI-SLIP TCS VOOR ULTIEME CONTROLE

Segway-Ninebot neemt het voortouw bij de introductie van de Traction Control System (TCS)-technologie in de KickScooter-industrie. De MAX G2, ontwikkeld met het delicate controller-algoritme van Ninebot om de KickScooter nauwkeurig te besturen, heeft meer tractie op grindpaden of gladde wegen voor meer stabiliteit en veiligheid.

 

SOEPELE RIT ZONDER LEKKE BANDEN

Met de nieuwe upgrade 10-inch zelfherstellende tubeless banden is de MAX G2 goed voorbereid om je rijprestaties te ondersteunen met betere duurzaamheid en aanpassingsvermogen voor complexe wegomstandigheden. En dankzij de geleilaag in de band die een lek van 4 mm of minder in het loopvlak van de band dicht, kunt u met een gerust hart rijden!

 

Volg je KickScooter met "Apple Find My"

De NINEBOT MAX G2estep werkt met het Apple Find My-netwerk, in afwachting van certificering. Volg uw KickScooter overal dankzij Apple FindMy Track met het wereldwijde Find My-netwerk van honderden miljoenen iOS-apparaten. Nadat je de Find My-functie hebt ingeschakeld op de Segway-Ninebot-app en deze hebt gekoppeld aan je KickScooter, kun je je KickScooter indien nodig snel lokaliseren via de ''Find My''-app op je iPhone. *alleen beschikbaar op iOS-apparaten en specifieke producten.

 

BESCHERM JE BIJ ELKE BEURT DIE JE NEEM

De voor en achter geïntegreerde richtingaanwijzers van de elektrische step Ninebot MAX G2 zijn ontworpen om veilig rijden bij het maken van een bocht te garanderen, zowel 's nachts als overdag.

 

HOE LUIDER, HOE VEILIGER

Om je ervaring verder te verbeteren, is de KickScooter ontworpen met een elektronische claxon met hoge decibel om jezelf te laten opvallen en voor antidiefstalalarm, die je kunt activeren via de Segway-Ninebot mobiele APP.

 

OPLADEN OP EEN MAKKELIJKE MANIER

Met een ingebouwde 3A snellader heb je alleen een kabel nodig om je KickScooter op te laden. Na ongeveer 5 uur volledig opladen ben je klaar voor nieuwe avonturen op je MAX G2!

Aan verlanglijst toevoegen

Technische gegevens

Batterij
551 Wh (36V 15Ah)
Bereik
Tot 70 Km
Motor
450W / Peak @900W
Snelheid
25km/h
Gewicht
24.3kg
Vering
Voor hydraulische en achter veer vering
Maximum belasting
120Kg
Type rem
Elektrische achterrem, Trommelrem vooraan
Type banden
10" Anti-lek Tubeless
Hellingen tot
22%
Lader
Ingebouwd
Laadtijd
6 Uur
Kinetic Energy Recovery System
Ja
Ledverlichting
Neen
Cruise control
Nee
Afmetingen
1210*570*1264 mm / 1210*570* 605 mm
Bluetooth App
Ja + tracker
Optie snellader
Ja
2
jaar garantie op de step
1
jaar garantie op de batterij
50KM
eerste onderhoud gratis na 200km
10%
korting op slijtageonderdelen na aankoop
10%
korting op vervangbatterij