Sharkset Vering Xiaomi M365 M365/PRO/PRO2

Sharkset Sharkset
€145,00
  • Op voorraad
  • 2 - 5 werkdagen

Sharkset komt de stepwereld binnen met een knaller: een volledige voorophangingset die past op je Xiaomi Mi. Deze uitermate kwalitatieve ophanging werd ontworpen door de ingenieur die de E-Flex bedacht. Indien je de E-Flex of Zukboard eerder getest hebt, ben je vertrouwd met de betrouwbaarheid en de kwalitatieve afwerking. We kunnen van de Sharkset ophanging dezelfde kwaliteit verwachten.

Er werd duidelijk veel aandacht besteed aan de afwerking van de Sharkset ophanging. Deze werd uitgerust met 2 veren die gemonteerd zijn op een aluminium arm. Naast de grote winst op vlak van comfort, zal je Xiaomi er ook meteen helemaal anders uitzien! 

Vind je het ook zalig om met je Xiaomi e-step rond te rijden maar vind je dat het rijcomfort wat kan verbeterd worden? Kijk niet verder, de Sharkset ophanging is, op vlak van kwaliteit en rijcomfort, de beste keuze op dit moment. Dankzij het kwalitatieve aluminium treedt er geen vervorming op zoals bij andere sets op de markt.

 

COMPATIBEL MET :

Xiaomi M365, Xioami M365 1S, Xioami M365 Essential, Xioami M365 PRO, Xioami M365 PRO 2

 

Precieze veerafstelling voor iedereen!

Sharkset biedt 3 verschillende veren aan met een verschillende hardheid in de ophangingsset. Je kan de veren kiezen die best passen bij jouw gewicht. Bovendien is er ook nog een afstelschroef waarmee je de strafheid van de veren individueel kan aanpassen. Sharkset heeft aan alles en iedereen gedacht. 

Als indicatie kan je de volgende veren gebruiken op basis van je gewicht:

van 50 tot 90kg - flexible spring
van 90 tot 110kg - medium spring
> 110kg - hard spring


Installatie

De Sharkset ophangingsset bevat alle onderdelen om deze zelf te installeren. 

Als je echter geen risico wilt nemen: bij My Mobelity bieden we aan om de plaatsing in jouw plaats te doen. We installeren de LED verlichting op een waterdichte manier, dit om kortsluiting te vermijden wanneer je op natte ondergrond zou rondrijden. 

De installatie kost slechts € 60 btwi. 

 

Aan verlanglijst toevoegen