Sharkset LED Deck voor Ninebot MAX - met pinkers

Sharkset Sharkset
€189,00
 • Op voorraad
 • 2 - 5 werkdagen

WIJDE SHARKSET DECK VOOR COMFORT EN VEILIGHEID.

Door uw Ninebot Max G30 uit te rusten met het nieuwe SHARKSET lichtgevende deck, verbetert u het rijcomfort en uw veiligheid aanzienlijk. Comfort wordt geboden door een veel groter bordoppervlak en veiligheid door de LED-bordverlichting en richtingaanwijzers waarmee je 's nachts goed zichtbaar bent, om nog maar te zwijgen van de claxon om te waarschuwen.

Deze kit bevat REAR INDICATORS en HORN naast de bas DECK-kit. Deze kit LICHTDEK + INDICATOREN + HOORN is een garantie voor comfort en veiligheid die u moeilijk zult missen na het geprobeerd te hebben.

Het deck bestaat uit twee planken: het bovenste bord is 3MM dik ALUMINIUM en het onderste bord is 10MM dik PC (bijna acryl)!! Geen kans om dit onverwoestbare deck te breken, vastgezet met zwart geverfde CNC-aluminium poten. Kwaliteit op alle niveaus.

We vinden in het midden van het zwart geverfde aluminium bord een laseruitsnede van het SHARKSET-logo. De acrylplaat heeft twee groeven waarin de twee LED-strips kunnen worden geplaatst.

SHARKSET is de enige die vier CNC ALUMINIUM ATTACHMENTS (massief bewerkt aluminium) aanbiedt voor zijn DECK. U kunt de pasvorm en klemkracht van uw deck aanpassen met het originele deck. Vier bevestigingsmiddelen komen om de rand van het originele deck van je G30 te nemen, je draait het vast! Merk op dat de concurrentie de neiging heeft om plastic sluitingen te plaatsen, zeer onzeker op veiligheidsniveau. Evenzo biedt de concurrentie geen aluminium bord aan, maar houdt het liever rechtstreeks op een enkel acrylbord dat natuurlijk ... kan en zal breken. SHARKSET gaf er de voorkeur aan om zijn deck uit te rusten met de best mogelijke bindingen, al met een aluminium topboard, de perfecte combinatie voor optimale veiligheid. Uw vlonder blijft altijd op zijn plaats en bovenal heeft u geen kans dat de steunpoten of het vlonder breken. Geen enkel ander board voor Ninebot zal je zoveel veiligheid bieden, en dat alles ZONDER je scooterframe te BOREN...

GELEVERD MET ALLE GEREEDSCHAPPEN OM HET TE MONTEREN

De SHARKSET DECK KIT wordt geleverd met alle accessoires en gereedschappen (een inbussleutel) om uw board stevig aan het deck van uw scooter te kunnen bevestigen en om de LED's + claxon + indicatoren aan te sluiten op de batterij van uw scooter. Het is belangrijk op te merken dat u niet in het frame van uw Ninebot hoeft te boren om de hele kit te installeren.

KIT MONTAGE
Het is niet nodig om in het frame te boren om de DECK SHARKSET te installeren
ONDERDELEN BESCHIKBAAR


Reserveonderdelen van het deck zijn verkrijgbaar bij XERIDER in geval van verkeerd gebruik.

HAAIEN OF NIETS

Door te kiezen voor SHARKSET-accessoires doet u geen concessies aan uw veiligheid en comfort, integendeel. Wacht niet langer en trakteer uzelf door uw Ninebot uit te rusten met dit prachtige lichtgevende deck. Dit deck verhoogt je comfort door een groot oppervlak voor je voeten te bieden. Hij zal u ook 's nachts goed zichtbaar maken dankzij het led-verlichtingssysteem dat u kunt bedienen met een meegeleverde afstandsbediening, evenals de aanwezigheid van richtingaanwijzers en een claxon, een belangrijke garantie voor veiligheid. En tot slot geeft het je G30 een unieke en gepersonaliseerde look. Je kunt gewoon niet meer zonder, we hebben je gewaarschuwd!!

 

INHOUD VAN DE KIT

 • Een bovendek van 3 MM dik ALUMINIUM, zwart geanodiseerd, met laseruitsparing van het Sharkset-logo.
 • Een 10 mm dik acryl onderdek.
 • 4 CNC aluminium bevestigingsmiddelen
 • Twee LED-strips
 • Een paar gele richtingaanwijzers
 • Claxon
 • Een richtingaanwijzer en claxonbedieningshendel
 • Een trekontlasting
 • Een "Y" verbindingsverlenging om aan te sluiten op de batterijontladingsconnector + LED-driver
 • Een afstandsbediening (batterij niet inbegrepen) voor het afstellen van dekverlichting.
 • 2 vellen plastic (wit en geel) voor de kleur van het logo (kleur aan te passen aan uw smaak...)

Aan verlanglijst toevoegen