Xerider E-FLEX

Xerider Xerider
€899,00
Uitverkocht
  • 3 - 4 weken
3 - 4 weken

De XERIDER E-FLEX elektrische step herdefinieert de normen van micro-mobiliteit. Probeer hem maar eens uit, het overtreft de meeste van zijn directe concurrenten op de markt: rijcomfort, ultra-efficiënte demping, high-end afwerking, vlotte snelheid, voldoende koppel, royale autonomie en looks waar je mond van openvallen.

TOP-OF-THE-RANGE AFWERKING

Deze elektrische step straalt kwaliteit uit en we kunnen het niveau van afwerking sterk waarderen. Als je de step goed bekijkt ervaar je een gevoel van robuustheid en kwaliteit dat nergens anders te vinden is in dit assortiment scooters, en het is niet alleen een gevoel. Het design is een echt succes en de productkwaliteit is zeer hoogstaand.
 
 
EEN NIEUWE SCHOKDEMPER VOOR

De E-FLEX is uitgerust met een hybride veersysteem dat te vinden is op een high-end scooter: een royale voorste schokdemper met spiraalveer, gehuisvest in een unieke offsetstructuur. Deze combo biedt een grote vrije ruimte voor eersteklas demping in dit assortiment scooters. Voeg daar nog een voorband met lucht en een achterste schokdemper bij, en je hebt de beste demping binnen zijn gamma.
 
 
De elektrische step XERIDER E-FLEX is uitgerust met een borstelloze motor (BLDC) met een nominaal vermogen van 350 W tot 680 W piek !! De motor bevindt zich in het achterwiel. Het is daarom een duwende aandrijving, aangenamer om te rijden dan tractie op het voorwiel, sportiever en biedt betere grip bij het vertrekken en in bochten. De E-FLEX heeft een aanzienlijk koppel (ca. 18NM) waardoor hij zelfs een aantal veel krachtigere scooters kan overtreffen. Iedereen die het heeft geprobeerd is unaniem: de E-FLEX versnelt zeer snel! Met een piek van 680 W is dit zeker de snelste van 0 tot 25 km / u.
 

Aan verlanglijst toevoegen

Technische gegevens

Batterij
LI-ION LG 36V 10.5Ah
Bereik
25km
Motor
350W
Snelheid
25km/h
Gewicht
14kg
Vering
veer ophanging voor + achteraan
Maximum belasting
110kg
Type rem
Mechanische schijfrem achteraan
Type banden
pneumatisch 8" vooraan + volrubberband 8.5" achteraan
Hellingen tot
/
Lader
42V 2A
Laadtijd
4 uur
Kinetic Energy Recovery System
Neen
Ledverlichting
Neen
Cruise control
Neen
Afmetingen
Open: 100cm x 113cm x 45.5cm, opgevouwen: 32cm x 113cm x 45.5cm
Bluetooth App
Neen
Optie snellader
Neen
2
jaar garantie op de step
1
jaar garantie op de batterij
50KM
eerste onderhoud gratis na 200km
10%
korting op slijtageonderdelen na aankoop
10%
korting op vervangbatterij